Inomhusskor för kvinnor FZ Forza Leander V2

Inomhusskor för kvinnor FZ Forza Leander V2
Börjar på: 839,76 kr

Slut i lager

Beskrivning

Inomhusskor för kvinnor FZ Forza Leander V2

Forza damsko indoor Leander är ett perfekt par för lättviktigt stöd och hög hållbarhet. Den matchar alla dina Forza-sportkläder.

Denna förbättrade version 2 av Leander tar FZ FORZA:s bästsäljande sko till nästa nivå. Med en högpresterande yttersula i kombination med en ny ovandel i hotmelt och mesh är passformen och komforten ännu bättre än i den första versionen.

Yttersulan är utrustad med FZone Grip-teknik, som ger bättre grepp på marken samtidigt som den förhindrar att skon glider. Den består av olika mönster för att säkerställa optimalt grepp under alla förhållanden och har en kolfiberinsats under mellanfoten.

Den har Drylex, som transporterar bort fukt från fötterna för att hålla dem torra och bekväma under hela ansträngningen, tack vare förbättrad andningsförmåga. Dura-Coat ger skon extrem motståndskraft mot nötning och förbättrad hållbarhet. Det appliceras på de delar av skon som är mest utsatta för nötning.

Lat är en teknik som förbättrar hållbarheten och framför allt den laterala stabiliteten hos framfoten under dina olika riktningsförändringar.

Slutligen är din fotled, som ofta utsätts för vridning under laterala rörelser, nu skyddad tack vare X-Tech-tekniken, som ger större stabilitet och kraftigt minskar vridning av fotleden.

Välj dessa Forza Leander V2 badmintonskor för damer för flexibilitet och motstånd i varje rörelse.

Mer information

Varumärke FZ Forza
Tillverkarens SKU 705994
Färg röd/vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Leander