Badmintonskor för barn FZ Forza X-pulse

Badmintonskor för barn FZ Forza X-pulse

Börjar på: 673,35 kr

554,23 kr

-18%
Ge ditt barn komfort och prestanda med FZ Forza X-pulse badmintonskor, speciellt utformade för juniorer.

Slut i lager

Beskrivning

Badmintonskor för barn FZ Forza X-pulse

FZ Forza X-pulse badmintonskor för barn är speciellt utformade för unga spelare med passion för badminton. Med sin moderna design och överlägsna kvalitet är dessa skor perfekta för att förbättra prestandan på banan.

Badmintonskorna tillverkas av det kända varumärket FZ Forza och är det perfekta valet för juniorspelare. De är utformade för att ge optimalt stöd och stabilitet och hjälper unga idrottare att röra sig snabbt samtidigt som de dämpar och skyddar mot stötar.

Yttersulan i icke-märkande gummi ger exceptionellt grepp på tous alla typer av underlag, medan den ventilerande mesh-överdelen håller fötterna svala och torra under intensiva matcher.

Badmintonskorna FZ Forza X-pulse för barn har också avancerad teknik som asymmetriskt snörningssystem och FZorb-teknik för att säkerställa perfekt passform och optimal komfort.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren spelare är FZ Forza X-pulse badmintonskor för barn det perfekta valet för att förbättra ditt spel och sticka ut på banan. Så vänta inte längre och ge ditt barn den bästa utrustningen för att spela sin favoritsport med självförtroende och stil.

Mer information

Varumärke FZ Forza
Tillverkarens SKU 705940-705935
Färg vit/svart
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Junior