Joggingdräkt med raka ben för kvinnor Puma HER

Joggingdräkt med raka ben för kvinnor Puma HER

Börjar på: 673,35 kr

538,31 kr

-20%
Upptäck komforten och elegansen i våra raka Jogging Puma HER för kvinnor. Perfekt för alla aktiva kvinnor, gör den till din egen!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,35 kr

538,31 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Joggingdräkt med raka ben för kvinnor Puma HER

Puma HER dam straight jogging är den perfekta allierade för alla aktiva kvinnor som letar efter bekväma, snygga kläder för sina träningspass eller vardagliga aktiviteter. Denna jogging är designad av det kända märket Puma och förkroppsligar perfekt de värden för prestanda, kvalitet och design som märket är känt för.

Med sin raka skärning och elastiska midjeband anpassar sig denna jogging perfekt till alla kvinnliga kroppsformer för att erbjuda optimal komfort hela dagen. Det lätta, andningsbara tyget ger total rörelsefrihet, perfekt för sport. Dessutom är tyget mjukt att ta på och känns behagligt mot huden, för maximal komfort.

Women's straight jogging Puma HER kännetecknas också av sin moderna, eleganta design. Med subtila detaljer som den broderade logotypen Puma på låret och kontrasterande ränder på sidorna ger den en trendig touch till dina sportkläder. Du kommer att kunna bära dem för dina running sessioner såväl som dina utflykter runt staden.

Som ett ledande sportklädesmärke lägger Puma stor vikt vid kvaliteten på sina produkter. Puma HER Women's straight jogging är inget undantag. Den är tillverkad av kvalitetsmaterial och är slitstark och motståndskraftig mot de mest intensiva träningspassen. Dessutom är den lätt att ta hand om, så att du kan hålla den i perfekt skick under lång tid.

Denna jogging är speciellt utformad för kvinnor, med uppmärksamhet på detaljer som gör hela skillnaden. Oavsett om du är en erfaren idrottskvinna eller bara letar efter en avslappnad, trendig look, kommer Puma HER women's straight jogging att vara din bästa allierade. Så vänta inte längre med att lägga vantarna på detta måste-ha-plagg som kommer att följa dig överallt, med stil och komfort.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 673113-01
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen