Huvtröja med hel dragkedja för kvinnor Puma Evostripe

Huvtröja med hel dragkedja för kvinnor Puma Evostripe

Börjar på: 918,21 kr

683,64 kr

-26%
Var trendig och bekväm med huvtröjan med hel dragkedja för kvinnor Puma Evostripe. Kvalitet och stil på Puma.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 918,21 kr

683,64 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Huvtröja med hel dragkedja för kvinnor Puma Evostripe

Upptäck komfort och stil med denna huvtröja för kvinnor med full dragkedja Puma Evostripe. Denna sweatshirt är tillverkad av det kända märket Puma och är speciellt utformad för kvinnor som har en aktiv livsstil. Med sin moderna design och feminina skärning är den det perfekta valet för alla tillfällen.

Hoodien Puma Evostripe är både lätt och varm, vilket gör den perfekt för svala höst- eller vinterdagar. Den är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder ultimat komfort samtidigt som den är slitstark och tålig.

Den heltäckande dragkedjan gör den lätt att ta på och av, medan den justerbara huvan ger dig extra skydd mot väder och vind. De praktiska sidofickorna är perfekta för förvaring av småsaker samtidigt som de håller händerna varma.

Huvtröjan Puma Evostripe för damer har även Puma dryCELL-teknik, som transporterar bort fukt från huden för att hålla dig torr och bekväm under dina mest intensiva träningspass. Oavsett om du idrottar eller kopplar av hemma är denna sweatshirt ett mångsidigt val som håller dig varm och bekväm under alla omständigheter.

Puma är känt för sina högkvalitativa sportkläder, och denna sweatshirt är inget undantag. Med en diskret Puma -logotyp på bröstet och en snygg design är den perfekt för kvinnor som vill vara moderiktigt aktiva på samma gång.

Du behöver inte leta längre än Puma Evostripe Women's full-zip hoodie, det perfekta valet för kvinnor som letar efter en blandning av stil och komfort. Lägg till den i din garderob idag och njut av dess komfort och stil under alla omständigheter.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 673085-88
Färg granola
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva
Sortiment Evostripe