Bordtennisracket för barn Joola Bl. Challenger All Jr. Fl

Bordtennisracket för barn Joola Bl. Challenger All Jr. Fl

366,05 kr

349,17 kr

-5%
Joola Bl. Challenger All Jr. Fl bordtennisracket för barn. Perfekt för unga spelare, med optimal kontroll och en bekväm bollkänsla.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 4 eller 6 dagar

Beskrivning

Bordtennisracket för barn Joola Bl. Challenger All Jr. Fl

De tre varianterna i Challenger-serien erbjuder timmer med välbalanserade egenskaper för de komplexa kraven hos TT. Beprövade plywoodkombinationer och träslag används. Den moderna designen och exakta finishen ger serien en speciell charm - och till ett mycket attraktivt pris. CHALLENGER ALL De enastående egenskaperna hos CHALLENGER ALL Junior är utmärkt kontroll och en bekväm känsla för bollen. Träet är speciellt utformat för barn, så handtaget är mindre, tunnare och mer barnvänligt. Grunden för detta är harmonin mellan det mycket känsliga ytterskiktet av basswood och det hårda mittskiktet. Allroundbladet är särskilt bra för blockering och kontring, även om det finns tydliga reserver för offensivt spel.

Set med 6 eller 12 vita, professionella bordtennisbollar med en diameter på 40+ mm för inomhus- och utomhusbruk. Bollen 3-Star PRO är tillverkad av hård ABS-plast, vilket gör den mycket mer hållbar och ger en bättre rebond känsla. Tack vare den imponerande rundheten garanteras spinn och banan stabiliseras. Detta gör att du kan spela på en hög nivå.

Mer information

Varumärke Joola
Tillverkarens SKU 61490
Färg beige
Färg Beige
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior