Träningsjacka Mercedes AMG MT7

Träningsjacka Mercedes AMG MT7

Börjar på: 1 328,31 kr

739,50 kr

-44%
Visa din passion för Mercedes AMG med MT7 träningsjacka från Puma. Ett måste för alla racingfans.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 328,31 kr

739,50 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsjacka Mercedes AMG MT7

Mercedes AMG MT7 träningsjacka från Puma är ett måste för alla fans av det berömda Formel 1-teamet. Jackan är designad i samarbete med Mercedes och kombinerar stil och prestanda för att ge dig en sportig och elegant look.

Denna träningsjacka är tillverkad av kvalitetsmaterial och är både lätt och slitstark, perfekt för träningspass eller avslappnade dagar ute. Den moderna, strömlinjeformade designen met framhäver Mercedes AMG -logotypen som är broderad på bröstet, samt Puma -logotypen på ärmen.

Jackans smala passform ger optimal komfort och rörelsefrihet. Elastiska muddar i ärmslut och midja ger perfekt passform, medan tvåvägsdragkedjan gör att du kan reglera värmen efter behov.

Förutom en fantastisk stil har denna träningsjacka också Puma:s DryCELL-teknik, som transporterar bort fukt för att hålla dig torr och sval under dina hårdaste träningspass.

Oavsett om du är ett Mercedes-fan eller bara letar efter en högkvalitativ sportjacka, är Mercedes AMG MT7 träningsjacka från Puma det perfekta valet. Så vänta inte längre och lägg till den i din garderob nu för en sportig och snygg look under alla omständigheter.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 538710-01
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Mercedes AMG