Polo Puma Mercedes AMG

Polo Puma Mercedes AMG

Börjar på: 720,31 kr

527,86 kr

-27%
Bekräfta din passion för fart med Polo Puma Mercedes AMG, ett måste för fans av Puma och Mercedes.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 720,31 kr

527,86 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Polo Puma Mercedes AMG

Polo Puma Mercedes AMG kombinerar elegans och sportighet för en unik look. Polotröjan är designad i samarbete med det kända bilmärket Mercedes och förkroppsligar det bästa av två världar: kvaliteten och hantverket från Puma kombinerat med elegansen och prestige från Mercedes.

Denna polo är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och slitstark, perfekt för vardagskläder eller för en elegantare look. Den smala passformen met framhäver silhuetten medan den broderade Mercedes AMG -logotypen på bröstet ger en sofistikerad touch.

Designen på polotröjan Puma Mercedes AMG är både modern och tidlös, med subtila detaljer som de kontrasterande ränderna på kragen och ärmarna. Den är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret, en utekväll med vännerna eller en dag med familjen.

Förutom att vara ett trendigt plagg är denna polotröja också funktionell. Tack vare DryCELL-tekniken från Puma transporterar den bort fukt från huden så att du håller dig torr och bekväm hela dagen. Dessutom gör den lätta och ventilerande designen den till ett perfekt val för varma sommardagar.

Oavsett om du är ett fan av Puma, Mercedes eller bara letar efter en polotröja av hög kvalitet, är Puma Mercedes AMG Polo ett måste. Bär den för att visa upp din stil och din passion för motorsport, eller ge den i present till någon du känner som älskar mode och sport.

Denna polo finns i flera olika storlekar och passar alla kroppsformer. Missa inte chansen att äga detta unika och exklusiva plagg som kombinerar två av världens ledande varumärken. Lägg till Puma Mercedes AMG polotröjan i din garderob nu och var redo att imponera under alla omständigheter.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 538478-03
Färg vit
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Mercedes AMG