Leggings 7/8 för kvinnor Puma

Leggings 7/8 för kvinnor Puma

Börjar på: 673,35 kr

500,60 kr

-26%
Välj legging 7/8 Puma för kvinnor för en sportig och feminin look för dina träningspass. Bekväma, högpresterande och tillverkade av Puma.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,35 kr

500,60 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Leggings 7/8 för kvinnor Puma

legging 7/8 Puma för kvinnor är en produkt som kombinerar stil, komfort och prestanda för alla idrottskvinnor. Denna legging är designad av det kända märket Puma och är speciellt utformad för träning och intensiva sportpass.

Med sin eleganta, feminina design är legging det perfekta komplementet till dina sportkläder. De är tillverkade av högkvalitativa material som ger optimal komfort och rörelsefrihet. 7/8-skärningen är idealisk för alla kroppsformer och met framhäver dina ben på bästa sätt samtidigt som den ger optimalt stöd.

Denna legging Puma är speciellt utformad för kvinnor som gillar att pressa sig själva under sina träningspass. Tack vare kompressionstekniken ger den stöd åt musklerna och förbättrar blodcirkulationen för bättre prestanda. Dessutom är den tillverkad av andningsbart, fukttransporterande tyg som håller dig torr och bekväm under träningen.

Oavsett om du gillar fitness, yoga, löpning eller någon annan sport, kommer denna legging Puma att vara din perfekta allierade. Den tidlösa, mångsidiga stilen gör att du också kan bära den varje dag för en avslappnad, trendig look.

Gör dig redo att pressa dig själv och nå dina mål med legging 7/8 Puma för damer. De finns i ett brett utbud av storlekar och färger och passar dig perfekt och passar din stil. Lita på att det välkända varumärket Puma kommer att följa dig i alla dina sportaktiviteter med stil och komfort.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 525086-60
Färg blå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1