Jersey Puma Triblend Ultrabreathe

Jersey Puma Triblend Ultrabreathe

Börjar på: 465,22 kr

409,03 kr

-12%
Tröjan Triblend Ultrabreathe från Puma: Det perfekta valet för högpresterande och bekväm träning. Upptäck den nu!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 465,22 kr

409,03 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jersey Puma Triblend Ultrabreathe

Tröjan Puma Triblend Ultrabreathe är ett måste för alla sportfans och fitness-fans. Med sin eleganta design och banbrytande teknik kommer denna tröja att följa dig genom alla dina träningspass.

Varumärket Puma är känt för sina högkvalitativa sportkläder, och den här tröjan är inget undantag. Den är tillverkad av en blandning av polyester, bomull och elastan och ger oöverträffad komfort samtidigt som den andas och är lätt.

Oavsett om du ägnar dig åt bodybuilding, running eller någon annan sport, är Puma Triblend Ultrabreathe -tröjan utformad för att hjälpa dig att uppnå dina mål. Tack vare Ultrabreathe-tekniken transporterar den effektivt bort fukt och reglerar kroppstemperaturen så att du håller dig torr och sval, även under de mest intensiva träningspassen.

Dessutom har tröjan Puma DryCELL-teknik, som transporterar bort svett från huden för optimal komfort. Så att du kan koncentrera dig helt på din prestation utan att störas av fukt.

Tröjan Puma Triblend Ultrabreathe har också en modern design med platta sömmar för maximal komfort och rörelsefrihet. Kort ärm och rund hals gör den till ett mångsidigt plagg, perfekt för alla sportaktiviteter.

Oavsett om du är en hängiven idrottare eller bara letar efter sportkläder av hög kvalitet, är Puma Triblend Ultrabreathe jersey ett säkert val. Den finns i en mängd olika färger för att passa din stil och följa dig genom alla dina träningspass.

Låt inte en tröja av dålig kvalitet hindra dig från att nå dina mål. Välj Puma Triblend Ultrabreathe och upptäck komfort, teknik och stil som kommer att göra hela skillnaden för din idrottsprestation. Beställ nu och gör denna simdräkt till din allierade för framgångsrik sport.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 524924-33
Färg grön
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen