Padelskor Munich Sports Padx 37

Padelskor Munich Sports Padx 37

Börjar på: 1 329,56 kr

761,25 kr

-43%
Slitstarka, högpresterande paddelskor med injicerade TPU-delar för lång livslängd. Ta hand om dem genom att följa våra råd!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 329,56 kr

761,25 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Padelskor Munich Sports Padx 37

Den flödar på padelbanor. PADX är modellen som sticker ut för sin tålighet i vristområdet tack vare den injicerade TPU-delen som structure tygets bas och samtidigt ger nötningsbeständighet i de mest belastade områdena.

Information om tvätt

SUPERVIKTIG ANMÄRKNING! VÅRA SKOR GILLAR INTE LINNETVÄTTMASKIN ELLER TORN, SÅ DET ÄR VIKTIGT ATT INTE FALLA I LINNETVÄTTMASKINEN, DÅ KAN DE SKADAS.
Vill du att dina MUNICH skor ska vara rena och glänsande? Inget kan vara enklare! Först och främst måste du ta bort all smuts från skorna med en borste - även en gammal tandborste duger. Skrubba och säg adjö till smuts och lera!

Efter detta steg måste du blanda varmt vatten med lite milt rengöringsmedel och sänka ner din borste. När den är våt är det dags att börja rengöra. När du har klarat testet är det viktigt att skölja med ljummet vatten och suga upp eventuellt överskott med en trasa eller handduk, så är du klar!

Mer information

Varumärke Munich
Tillverkarens SKU 4034037
Färg vit/grön/blå
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Stövelns yta Alla ytor