Padelskor Munich Sports Atomik 30

Padelskor Munich Sports Atomik 30

Börjar på: 1 442,19 kr

824,92 kr

-43%
Ett par perfekta paddelskor som kombinerar hållbarhet och komfort. Utformade med förstärkt mesh, en slitstark TPU-tåhätta och 360° stoppning i kragen.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 442,19 kr

824,92 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Padelskor Munich Sports Atomik 30

Soliditet och konsekvens. Atomik är en modell med perfekt passform. Den har en bas i mesh som är förstärkt i de områden som är mest utsatta för friktion. Den har en TPU-injektionsgjuten tådel för bättre slitstyrka och 360° vaddering i kragen för bättre komfort.

Information om tvätt

SUPER VIKTIGT OBS: våra sneakers gillar inte tvättmaskin eller torktumlare, så det är viktigt att inte ramla i dem, eftersom det kan skada dem.
Vill du att dina skor ska vara rena och blanka på MUNICH? Inget kan vara enklare! Först och främst måste du ta bort all smuts från dina skor med en borste - även en gammal tandborste duger. Skrubba och säg adjö till smuts och lera!

Efter detta steg måste du blanda varmt vatten med lite milt rengöringsmedel och sänka ner din borste. När den är våt är det dags att börja rengöra. När du har klarat det här testet är det viktigt att skölja med ljummet vatten och suga upp överflödet med en trasa eller handduk, och det är allt!

Mer information

Varumärke Munich
Tillverkarens SKU 4032130
Färg röd/grön
Färg Röd
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Atomik
Stövelns yta Alla ytor