Paddelracket Macron Start CC Olympia

Paddelracket Macron Start CC Olympia

1 212,03 kr

970,84 kr

-20%
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Paddelracket Macron Start CC Olympia

Macron presenterar den nya Olympia padelracket. Med en fängslande design i svart och guld har den utformats för spelare som vill upptäcka denna sport med en manövrerbar, solid racket som, tack vare sina kontrollerbara slag, gör det enkelt att lära sig. Racketen är helt tillverkad av glasfiber med en kärna av mjukt EVA-skum och är mycket lätt att hantera. Den runda formen ger en stor central sweet spot och gör det lättare att absorbera slag. Designen har Macron Hero i mitten. Finishen är matt och perforeringarna är placerade koncentriskt. Racketen väger 355-375 g och har en slät yta.

Material

100% EVA COMPACT CARBON:

Kolfiber är mikrofibrer som huvudsakligen består av kolatomer. Kolfiber erbjuder divers fördelar: mycket hög styvhet. hög draghållfasthet. lågt förhållande mellan styrka och vikt. hög kemisk beständighet. hög temperaturtolerans och låg termisk expansion.

Den vanliga processen för att tillverka kolfiber är att binda samman atomerna i kristaller som är parallella med fiberaxeln. Genom att kristallerna ligger i linje med varandra får fibern ett högt förhållande mellan styrka och volym (högre än vad man skulle kunna tro utifrån dess dimensioner).

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 39000080
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen