Padelklänning för kvinnor Macron Cc Lucilla

Padelklänning för kvinnor Macron Cc Lucilla

Börjar på: 967,18 kr

825,16 kr

-15%

Slut i lager

Beskrivning

Padelklänning för kvinnor Macron Cc Lucilla

För varje padelmatch behöver idrottarna de bästa sportkläderna för att kunna ge sitt bästa. Lucilla padelklänning är en av de nya produkterna i den nya Macron padelkollektionen. Den är tillverkad av Interlock-tyg i en tvåfärgad svart och vit version och är praktiskt taget viktlös på kroppen, vilket ger spelaren fullständig rörelsefrihet. Tyget är otroligt mjukt och ultra stretchigt för kompromisslös komfort på banan. Den mjuka structure och utskärningarna runt axlar och armar gör detta till ett unikt och mycket tekniskt plagg. Stilen är lika viktig som det tekniska innehållet, tack vare den veckade kjolen, breda axelband i kontrastfärg och ett centralt motiv med Macron hjältar i miniatyr i relief. Klänningen är perfekt att bära tillsammans med boxershortsen Prisca, som finns i 3 färger. Gör dig redo att briljera och ta dig till planen med allt stöd din kropp behöver, tack vare den nya Lucilla padelklänningen.

Teknisk information :

  • Inlägg i lättmesh
  • Präglat tryck

Material:

  • Zephiro: Tack vare mikrofilamentvävningen är det här tyget extremt lätt. Det är mjukt mot huden och har hög andningsförmåga. Detta tyg har utvecklats för löpning.

Skötsel av produkten:

  • För kläder: Maskintvätt kall (30°C) - Bleka inte - Torktumla inte - Använd inte sköljmedel - Stryk vid låg temperatur - Stryk inte över tryck eller logotyper - Kemtvättas inte.

  • För padelracketar: Torkaracketarna om de kommer i kontakt med vatten - Håll dem borta från värmekällor - Förvara racketarna i en padelväska Macron med fickor klädda med vattentätt material.

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 39000030
Färg vit/blå
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen