Kort Sergio Tacchini Hawk

Kort Sergio Tacchini Hawk

Börjar på: 489,58 kr

307,29 kr

-37%
Stick ut från mängden med Sergio Tacchini Hawk shorts, ett måste från det italienska varumärket som är känt för sin sportiga och trendiga stil.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 489,58 kr

307,29 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kort Sergio Tacchini Hawk

Sergio Tacchini Hawk shorts är ett måste för sport- och modeintresserade. Shortsen är designade av det berömda italienska märket Sergio Tacchini, som är känt för sina kreationer i toppklass som kombinerar stil och prestanda.

Sergio Tacchini Hawk -shortsen är tillverkade av material av högsta kvalitet för optimal komfort under dina sportaktiviteter. Den smala passformen och det elastiska midjebandet ger perfekt stöd samtidigt som du kan röra dig fritt. Dessutom håller det andningsbara tyget dig sval och torr även under de mest intensiva träningspassen.

Men de här shortsen handlar inte bara om prestanda. Med sin snygga, moderna design kan de också bäras varje dag. Logotypen Sergio Tacchini är broderad på vänster ben och ger dem en sofistikerad touch. Oavsett om du bär dem för sport eller för att gå ut med vänner, kommer Sergio Tacchini Hawk shorts garanterat att se trendiga och snygga ut på look.

Dessa shorts finns i en rad olika färger och passar tous alla smaker och tillfällen. Deras tidlösa stil gör dem till en varaktig investering i din garderob. Dessutom är de lätta att ta hand om och ser ut som nya tvätt efter tvätt.

Oavsett om du är en ivrig idrottsman eller bara letar efter ett par bekväma och snygga shorts är Sergio Tacchini Hawk shorts något för dig. Så vänta inte längre, lägg till dem i din kollektion nu och njut av deras makalösa komfort och stil.

Mer information

Varumärke Sergio Tacchini
Tillverkarens SKU 38481-102
Färg vit/grön
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1