Polo Sergio Tacchini Elegance

Polo Sergio Tacchini Elegance

Börjar på: 673,23 kr

413,31 kr

-39%
Sergio Tacchini Elegance polotröja: det italienska varumärkets tidlösa elegans för en raffinerad, sofistikerad stil för alla tillfällen.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,23 kr

413,31 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Polo Sergio Tacchini Elegance

- kategori: "Polotröja"

Sergio Tacchini Elegance polotröja är det perfekta plagget för att ge din garderob en sofistikerad touch. Med sin eleganta och tidlösa design kombinerar denna polotröja stil och komfort på ett perfekt sätt.

Tillverkad av det berömda italienska varumärket Sergio Tacchini, förkroppsligar denna polotröja elegans och kvalitet. Med årtionden av expertis inom modeindustrin är Sergio Tacchini känt för sina avancerade kreationer och noggranna detaljer.

Polotröjan Sergio Tacchini Elegance är tillverkad av material av högsta kvalitet som känns mjuka och lätta mot huden. Den slimmade passformen met framhäver silhuetten samtidigt som den ger optimal rörelsefrihet.

Denna polotröja är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret eller en avkopplande eftermiddag ute på stan. Med sin raffinerade finish och eleganta krage ger den en touch av klass till alla outfits.

Sergio Tacchini Elegance polotröjan finns i en mängd klassiska och tidlösa färger och kan enkelt anpassas till din personliga stil. Oavsett om du bär den med klänningsbyxor för en chic look eller med jeans för en mer avslappnad stil, kommer denna polo alltid att vara ett elegant och mångsidigt val.

Lägg till en touch av förfining i din garderob med Sergio Tacchini Elegance polotröja. Förlita dig på kvaliteten och den tidlösa stilen hos varumärket Sergio Tacchini för att sticka ut med stil. Beställ din polo idag och lägg till en måste-ha-bit i din klädkollektion.

Mer information

Varumärke Sergio Tacchini
Tillverkarens SKU 37973-100
Färg vit/nvy
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1