Kort Sergio Tacchini Prisma

Kort Sergio Tacchini Prisma

Börjar på: 489,58 kr

307,29 kr

-37%
Upptäck stil och prestanda med Sergio Tacchini Prisma shorts. Ett måste för sportfans. Beställ dem nu!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 489,58 kr

307,29 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kort Sergio Tacchini Prisma

Sergio Tacchini Prisma shorts är ett viktigt val för tous sport- och stilälskare. Med sin eleganta design och högkvalitativa material är dessa shorts både bekväma och moderiktiga.

Tillverkade av det berömda italienska märket Sergio Tacchini är dessa shorts utformade för att erbjuda optimal prestanda och en modern look. Det andningsbara léger tyget håller dig sval och torr under dina mest intensiva träningspass.

Designen på Sergio Tacchini Prisma shortsen är både enkel och sofistikerad. Kontrastdetaljer på sidorna ger en dynamisk och elegant touch, medan den diskreta märkeslogotypen på vänster ben är ett bevis på dess kvalitet och äkthet.

Oavsett om du gillar löpning, tennis eller någon annan sport kommer dessa shorts att vara din perfekta följeslagare. Den smala passformen och det elastiska midjebandet ger en perfekt och bekväm passform, medan längden ovanför knäna gör att du kan röra dig fritt.

Dessutom är dessa Sergio Tacchini Prisma shorts lätta att ta hand om och håller sig i perfekt skick efter många tvättar. De finns också i en mängd olika färger för att passa tous smak och stil.

Kort sagt, Sergio Tacchini Prisma shorts är ett måste för tous sport- och modefans. Lägg till dem i din garderob nu och njut av oslagbar komfort och stil varje gång du tränar.

Mer information

Varumärke Sergio Tacchini
Tillverkarens SKU 37965-502
Färg grön/paras
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1