Löparskor för kvinnor Puma Velocity Nitro 3 Radiant Run Wns

Löparskor för kvinnor Puma Velocity Nitro 3 Radiant Run Wns

Börjar på: 1 591,55 kr

1 364,57 kr

-14%
Boosta din löpning med running Puma Velocity Nitro 3 damskor. De är bekväma och högpresterande och får dig att briljera på löparbanan.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 591,55 kr

1 364,57 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Löparskor för kvinnor Puma Velocity Nitro 3 Radiant Run Wns

running damskor Puma Velocity Nitro 3 Radiant Run Wns är det perfekta valet för alla löparentusiaster. Skorna är designade av det kända märket Puma och erbjuder den perfekta kombinationen av stil, komfort och prestanda.

Tack vare sin eleganta, dynamiska design kommer dessa skor att hjälpa dig att springa med stil och självförtroende. Varumärket Puma är känt för sina kvalitetsprodukter och dessa skor från running är inget undantag. De är tillverkade av högkvalitativa material för hållbarhet och styrka.

Dessa skor är speciellt utformade för kvinnor, med en perfekt passform för kvinnliga fötter. De ger det stöd och den stabilitet du behöver för alla dina löppass. Så att du kan koncentrera dig på din prestation utan att behöva oroa dig för dina skor.

Velocity Nitro 3-teknik från Puma ger exceptionell dämpning för optimal komfort under dina träningspass eller löprundor. Så att du kan pressa dig till det yttersta och nå dina mål utan att känna dig trött eller öm.

Oavsett om du är en tillfällig löpare eller en erfaren idrottare är dessa skor från running perfekta för alla distanser. De är lätta och flexibla, så att du kan röra dig fritt och utveckla din snabbhet.

Kort sagt, running damskor Puma Velocity Nitro 3 Radiant Run Wns är ett måste för alla som letar efter sportskor som är högpresterande, bekväma och snygga. Så vänta inte längre och lägg till dem i din löparskosamling idag!

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 379610-01
Färg lila
Färg Violett
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Drop 8 mm
Stabilitet Neutre