Ryggsäck Donic Nova [Storlek 40x28x18 cm]

Ryggsäck Donic Nova [Storlek 40x28x18 cm]

488,48 kr

419,93 kr

-14%
Förbättra din bordtennisprestanda med Nova -ryggsäcken från Donic - det oumbärliga valet för mästare.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Ryggsäck Donic Nova

Ryggsäcken Donic Nova är ett måste för alla bordtennisfans. Ryggsäcken är designad av det kända märket Donic och erbjuder både stil och funktionalitet.

Ryggsäcken Donic Nova är den perfekta följeslagaren för att bära din bordtennisutrustning. Med sina generösa mått erbjuder den tillräckligt med utrymme för att förvara din racket, bollar, skor och tillbehör. Dessutom gör de många fickorna och facken det enkelt att organisera dina tillhörigheter, vilket gör den till ett praktiskt val för träningspass eller tävlingar.

Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är både slitstark och hållbar. Den är utformad för att tåla bordtennisspelets påfrestningar, oavsett om det är på banan eller på resande fot. Den ergonomiska designen säkerställer också optimal komfort under transport, tack vare de vadderade, justerbara axelremmarna.

Den eleganta designen på ryggsäcken Donic Nova gör den till ett perfekt tillbehör för alla bordtennisentusiaster. Med logotypen Donic och de klara färgerna är den lätt att känna igen och får dig att sticka ut på banan. Den är också perfekt för vardagsbruk, oavsett om du går i skolan, arbetar eller reser.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren spelare är ryggsäcken Donic Nova ett smart val för att bära din bordtennisutrustning säkert och med stil. Unna dig denna högkvalitativa ryggsäck nu och njut av din passion för bordtennis till fullo!

Mer information

Varumärke Donic
Tillverkarens SKU 330205000
Färg svart/antracit/lime
Färg Svart
Storlek 40x28x18 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen