Badmintonracket Victor Thruster Ryuga II

Badmintonracket Victor Thruster Ryuga II
2 465,93 kr
Släpp loss din anfallspotential med racket Victor Thruster Ryuga II! Kraftfull och exakt tack vare dess toppmoderna teknik, dominera banan.

Endast 1 kvar

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 8 dagar

Beskrivning

Badmintonracket Victor Thruster Ryuga II

Thruster-serien består av toppklassracketar vars structure är utformad med specifikt förstärkt och styvare grafit. Detta innebär att racketarna i denna serie tål höga strängspänningar och ger ökad smashkraft, eftersom det bästa försvaret är attack.


Visa upp dina offensiva kvaliteter med Victor Thurster Ryuga II! Denna racket är övervägande svart, men har ett antal lila accenter för en magnifik mörk finish.

På den tekniska sidan har denna Victor racket ett styvt skaft, huvudbalans och 3U-vikt för maximal kraft och respons. Racketen är extremt offensiv och gör att du kan lägga lite tyngd i dina attacker så att du alltid har kontroll över matchen. En mängd tekniker har införlivats i mission för att ge extra manövrerbarhet och precision för en ram av högsta kvalitet.

För att garantera en exceptionell spelkänsla har Victor valt grafit av högsta kvalitet. Den lätta Pyrofil-fibern, som kommer från Japon, minskar vibrationerna och förbättrar köregenskaperna, liksom Hard Cored Technology. WES-processen (Wipping Enhance System) i skaftet har förbättrats i version 2.0, vilket snabbar upp racketens aktion ännu mer för en förödande piska och sekvens av skott. Free Core-handtaget är tillverkat av syntetmaterial och ger skaftet mer frihet för maximal hävstångseffekt samtidigt som det garanterar perfekt manövrerbarhet!

I rackethuvudet har det taiwanesiska företaget införlivat ramgeometrin känd som Power Box och dess många dygder. Denna teknik klarar av höga spänningar och utmärker sig också för sin förmåga att stabilisera rackethuvudet under dina slag, vilket garanterar dig en viss precision för att göra dina slag mer avgörande och effektiva.

Mer information

Varumärke Victor
Tillverkarens SKU 301596
Färg lila
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen