3 i 1 strängningsmaskin Head

3 i 1 strängningsmaskin Head

30 606,77 kr

24 031,46 kr

-21%
Förvandla ditt spel med Head 3-i-1 strängningsmaskin och förbättra din prestation på tennisbanan court.

Slut i lager

Beskrivning

3 i 1 strängningsmaskin Head

Head 3-i-1 strängningsmaskin är oumbärlig utrustning för alla tennisspelare, både nybörjare och proffs. Denna maskin har designats av det kända varumärket Head och är speciellt utformad för att förbättra ditt spel och hjälpa dig att uppnå dina mål på court.

Denna 3-i-1 viktmaskin är ett mångsidigt verktyg som gör att du kan arbeta med olika aspekter av ditt tennisspel. Med hjälp av de justerbara vikterna kan du specifikt rikta in dig på de muskler du vill stärka för att förbättra din styrka, snabbhet och smidighet på banan.

Head 3-i-1 viktmaskin är också mycket enkel att använda. Med sin kompakta, lätta design kan du ta den med dig vart du än går, oavsett om det är gymmet eller tennisbanan court. Dessutom anpassar den sig perfekt till din kropp tack vare sin ergonomiska design för optimal komfort under träningen.

Oavsett om du är en professionell tennisspelare som vill förbättra din prestation eller en ivrig amatör som vill förbättra ditt spel, är Head 3-i-1 viktmaskin det perfekta verktyget för att hjälpa dig att uppnå dina mål. Så vänta inte längre, öka din styrka och kraft på court med Head 3-i-1 viktmaskin från det världsberömda varumärket Head.

Mer information

Varumärke Head
Tillverkarens SKU 285488
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard