Skydd för padelracket i full storlek Head Basic 2011

Skydd för padelracket i full storlek Head Basic 2011
61,22 kr
Förbättra ditt spel med Head Basic 2011 padel racket cover, designad av ett ledande varumärke för maximal prestanda.

Slut i lager

Beskrivning

Skydd för padelracket i full storlek Head Basic 2011

Padelracketöverdraget i full storlek Head Basic 2011 är det viktigaste tillbehöret för alla padelspelare som vill skydda sin kvalitetsutrustning. Fodralet är designat av det välkända varumärket Head och kombinerar prestanda och stil för att ge ditt racket optimalt skydd.

Fodralet är tillverkat av högkvalitativa material och är speciellt utformat för padelracketar i standardstorlek. Det har en robust dragkedja för enkel och säker åtkomst till din racket. Dessutom har det en praktisk ytterficka för förvaring av tillbehör som bollar och grepp.

Padelskyddet Head Basic 2011 har också en justerbar rem för bekväm och bekväm transport. Oavsett om du tränar eller tävlar kommer detta skydd att ta dig överallt med lätthet.

Den eleganta designen på denna väska kommer inte att gå obemärkt förbi på padelbanan. Med sin Head -logotyp tryckt i vitt på en svart bakgrund kommer den att ge din utrustning en touch av stil.

Förutom att skydda din racket från stötar och repor är detta fodral också vattenavvisande för extra skydd under regniga dagar. Det är också lätt att rengöra för långvarig användning.

Kort sagt, Head Basic 2011 padelracketöverdrag är det perfekta valet för alla ivriga padelspelare som vill skydda sin utrustning med stil och praktiska egenskaper. Vänta inte längre för att få tag på detta kvalitetsöverdrag och njut av dina padelspel med fullständig sinnesro.

Mer information

Varumärke Head
Tillverkarens SKU 285042
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1