Sportväska Head Tour Team

Sportväska Head Tour Team
979,42 kr
Sportväskan Head Tour Team är den perfekta följeslagaren för dina tennisträningar och turneringar, oavsett var du befinner dig.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 10 eller 12 dagar

Beskrivning

Sportväska Head Tour Team

Oavsett om du är på väg till din lokala klubb eller gym, eller reser till en annan stad för din nästa turnering, erbjuder TOUR TEAM SPORT BAG flexibelt, multifunktionellt utrymme. Eftersom den är ostrukturerad kan du vika ihop den och förvara den i en annan väska från vårt sortiment när du reser.

met Det är lätt att förstå varför TOUR TEAM SPORT BAG, som nu finns i en ny färg som framhäver HEAD varumärkesidentitet, bärs av professionella spelare. Förutom ett rymligt huvudfack har väskan två stora invändiga nätfickor som gör det enkelt att organisera dina tillhörigheter. Den har också ett ventilerat skofack som separerar dina smutsiga skor från dina kläder, medan de justerbara axelremmarna gör att du kan bära väskan bekvämt. För att illustrera HEAD:s engagemang för att minska användningen av plast är etiketten tillverkad av återvunnet papper och knuten med ett hampaband.

- Flexibel och multifunktionell väska
- Rymligt huvudfack
- Ventilerat skofack
- Ny färg
- Kan vikas ihop och förvaras i en annan väska
- Etikett tillverkad av återvunnet papper och hampa

Mer information

Varumärke Head
Tillverkarens SKU 283522-BKOR
Färg svart/vit
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen