Squash-strängar Head Reflex 110 m [Storlek 1,30 mm]

Squash-strängar Head Reflex 110 m [Storlek 1,30 mm]

2 448,54 kr

2 444,75 kr

Förbättra dina squashkunskaper med Head Reflex-strängen - 110 meter kraft och precision för ett vinnande spel.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 10 eller 12 dagar

Beskrivning

Squash-strängar Head Reflex 110 m

Squashsträngen Head Reflex 110 m är ett idealiskt val för squashspelare på alla nivåer. Tillverkad av det kända varumärket Head, erbjuder denna sträng den perfekta kombinationen av kraft och kontroll för att hjälpa dig att nå din fulla potential på banan.

Denna sträng är speciellt utformad för squash och har en högkvalitativ nylon -konstruktion med en tjocklek på 1,10 mm. Denna tjocklek är perfekt för att ge bra racketkänsla och precision i dina slag. Dessutom har strängen Reflex-teknik, vilket förbättrar racketens lyhördhet, så att du kan slå mer kraftfulla skott utan att kompromissa med kontrollen.

Strängens längd på 110 m innebär att du kan använda den till flera racketar eller använda den flera gånger innan du behöver byta ut den. Detta gör det till ett ekonomiskt val för vanliga spelare.

Varumärket Head är känt i squashvärlden för sina högkvalitativa produkter och denna sträng är inget undantag. Med hjälp av den senaste tekniken och materialen har Head skapat en sträng som erbjuder överlägsen hållbarhet och exceptionell prestanda.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren spelare, är Head Reflex 110 m squashsträng ett måste för att förbättra ditt spel. Med sin perfekta kombination av kraft och kontroll hjälper denna sträng dig att slå exakta, kraftfulla skott för att dominera dina motståndare på banan.

Så vänta inte längre, skaffa Head Reflex 110 m squashsträng idag och se själv vilken skillnad det kan göra för ditt spel. Låt inte strängar av dålig kvalitet hindra dig från att uppnå dina mål på court squashbanan. Lita på Head att förse dig med den bästa squashutrustningen och förbättra ditt spel nu!

Mer information

Varumärke Head
Tillverkarens SKU 281216-YW
Färg gul
Färg Gul
Storlek 1,30 mm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Multifilament
Antal per produkt 1