Badmintonskor Yonex PC 65 Z

Badmintonskor Yonex PC 65 Z

Börjar på: 2 142,48 kr

1 474,39 kr

-31%
Dominera court med badmintonskorna Yonex PC 65 Z - referensen för badmintonentusiaster från Yonex.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 2 142,48 kr

1 474,39 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Badmintonskor Yonex PC 65 Z

Yonex PC 65 Z badmintonskor är ett oumbärligt val för alla badmintonspelare. Dessa skor är designade av det kända varumärket Yonex och är speciellt utformade för att förbättra din prestation på badmintonbanan.

Yonex PC 65 Z badmintonskor har en slitstark gummisula som ger exceptionellt grepp på alla spelytor. Denna speciella sula gör att du kan röra dig snabbt och säkert utan att halka eller tappa balansen.

Förutom sitt enastående grepp är dessa skor också utrustade med Power Cushion-teknik från Yonex, som erbjuder optimal dämpning för att skydda dina fötter från upprepade stötar och slag. Denna teknik förbättrar också din energi och dynamik, så att du kan stanna kvar på banan längre utan att känna dig trött.

Yonex PC 65 Z badmintonskor är också extremt lätta, vilket gör dem idealiska för de snabba, smidiga rörelser som krävs i denna sport. Deras design är speciellt utformad för att passa din fots form, vilket ger en perfekt passform och optimal komfort under hela matchen.

Som badmintonspelare vet du hur viktigt point det är att ha ett par skor av hög kvalitet för att kunna prestera på banan. Med badmintonskor från Yonex PC 65 Z kan du vara säker på att få utrustning av hög kvalitet som hjälper dig att nå din fulla potential och dominera dina motståndare.

Låt inte dina skor hålla dig tillbaka på badmintonbanan. Välj Yonex PC 65 Z badmintonskor och upptäck ett nytt sätt att spela med självförtroende och komfort. Dessa skor finns i en mängd olika storlekar för att passa alla skostorlekar och är en viktig investering för alla seriösa badmintonspelare. Beställ dina nu och gör dig redo att bli champion i din nästa badmintonmatch!

Mer information

Varumärke Yonex
Tillverkarens SKU 270-SHB65Z3M-011
Färg vit
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Power Cushion 65
Antal per produkt 1