Sportväska Head Pro X Racquet [Storlek 85 L]

Sportväska Head Pro X Racquet [Storlek 85 L]

1 836,41 kr

1 377,30 kr

-25%
Tennisväskan Head Pro X Racquet, med sin lyxiga design och Novak Djokovics touch, är den trendiga accessoaren för tennisspelare.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 10 eller 12 dagar

Beskrivning

Sportväska Head Pro X Racquet

Off-white och trendig, den lyxiga nya designen av PRO X RACQUET BAG L YUBK tennisväska innehåller Novak Djokovics signatur och logotyp, samt ett tryck SPEED. Den distinkta formen med rundade kanter bidrar till premiumkänslan hos en väska som riktar sig till Djokovic-fans, spelare som väljer de racketar från SPEED som han stöder, och alla som letar efter prestanda.


Du kan bära upp till 9 racketar i en väska med CCT+ klimatkontrollteknik för att skydda dem från extrema temperaturer. Även om PRO RACQUET BAG L YUBK är något mindre än sin storebror PRO X RACQUET BAG XL YUBK, erbjuder den gott om utrymme med två fack samt en innerficka och två ytterfickor. Tack vare ryggsäckssystemet kan du enkelt bära PRO X RACQUET BAG L YUBK över axeln eller på ryggen. För att illustrera hur HEAD försöker minska användningen av plast är etiketten tillverkad av återvunnet papper och knuten med ett hampaband.



  • Ny lyxig och trendig design

  • Generöst utrymme för upp till 9 racketar

  • CCT+ klimatkontrollteknik skyddar racketarna

  • Etikett tillverkad av återvunnet papper och hampasnöre

Mer information

Varumärke Head
Tillverkarens SKU 260033-YUBK
Färg manchester vit/svart
Färg Vit
Storlek 85 L - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen