Strumpor nr 1 Le Coq Sportif

Strumpor nr 1 Le Coq Sportif

Börjar på: 232,61 kr

203,72 kr

-12%
Välj N°1-strumpor Le Coq Sportif, ett måste för tennisfans. Bekväma och snygga, de kommer att vara din följeslagare på banan.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 232,61 kr

203,72 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Strumpor nr 1 Le Coq Sportif

N°1 Le Coq Sportif strumpor är det självklara valet för tennisfans. Med sin eleganta design och exceptionella komfort är de utformade för att följa med dig på tennisbanan med stil och prestanda.

Strumporna tillverkas av det kända varumärket Le Coq Sportif och är resultatet av en skicklig blandning av expertis och teknik. Det andningsbara tyget ger optimal ventilation och håller fötterna torra och bekväma under de mest intensiva matcherna.

Den ergonomiska designen formar sig perfekt efter din fot och ger oöverträffat stöd. Dessutom är de förstärkta i häl- och tåområdet för extra hållbarhet, även under plötsliga, repetitiva rörelser.

Varumärket Le Coq Sportif är stolt över sina rötter i tennisvärlden och detta återspeglas i produkternas kvalitet. N°1-strumpor är de professionella spelarnas förstahandsval och kombinerar stil, komfort och prestanda för optimala prestationer på court.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren spelare är de här strumporna ett måste i din tennisutrustning. De finns i flera olika storlekar för att passa tous fötter och har dessutom den berömda Le Coq Sportif-logotypen, en symbol för excellens och kvalitet.

Så vänta inte längre, unna dig N°1-strumporna Le Coq Sportif och spela med självförtroende och komfort på tennisbanan court. Du kommer inte att bli besviken över deras prestanda och oöverträffade stil. Beställ nu och bli en av alla tennisspelare som har valt Le Coq Sportif som sin partner.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2422411
Färg svart/n.o.w
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen