Kort proffs Le Coq Sportif Performance N° 1

Kort proffs Le Coq Sportif Performance N° 1

Börjar på: 734,56 kr

636,50 kr

-13%
Dominera matchen med stil i dessa pro Le Coq Sportif Performance N° 1 shorts, designade av det berömda franska märket.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 734,56 kr

636,50 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kort proffs Le Coq Sportif Performance N° 1

Shortsen pro Le Coq Sportif Performance N° 1 är det perfekta valet för idrottare på alla nivåer som vill förbättra sina idrottsprestationer. Med det ikoniska varumärket Le Coq Sportif vet du att du får den bästa kvaliteten för att stödja dina ansträngningar.

Shortsen är tillverkade av högkvalitativa material och är designade för komfort och hållbarhet. Det lätta tyget med andningsförmåga håller dig torr och bekväm, även under de mest intensiva träningspassen. Den smala passformen ger en perfekt passform för optimal rörelsefrihet.

Shortsen har också Performance N° 1 -teknik från Le Coq Sportif, som ger riktad kompression för att förbättra blodflödet och minska muskeltrötthet. Det innebär att du kan träna längre och återhämta dig snabbare efter träningen.

Den eleganta, moderna designen gör att shortsen även är trendiga att bära utanför idrottsplatsen. Oavsett om du bär dem till ditt träningspass eller för en avslappnad dag ute på stan, kommer du alltid att se bra ut i dessa shorts Le Coq Sportif.

Låt inte vanliga shorts hålla dig tillbaka i din strävan efter maximal sportprestanda. Välj pro Le Coq Sportif Performance N° 1 och nå dina mål med stil och komfort.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2420533
Färg marshmallow/ gradiant bbr
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen