Kapsyl nr 1 France Paralympique Paris 2024

Kapsyl nr 1 France Paralympique Paris 2024

489,71 kr

401,44 kr

-18%
Visa din kärlek till Le Coq Sportif med kepsen N°1 EFRP 24 Comm - ett måste för alla tous fans!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Kapsyl nr 1 France Paralympique Paris 2024

Kepsen N°1 Le Coq Sportif EFRP 24 Comm är ett måste för tous fans av det ikoniska varumärket Le Coq Sportif. Kepsen är tillverkad av högkvalitativa material och visar stolt varumärkets logotyp och siffran 1, en symbol för perfektion och excellens.

Den här kepsen är designad för att vara både modern och bekväm och kommer att vara din följeslagare varje dag, oavsett om du är på språng eller ute på stan. Dess eleganta, moderna design kan enkelt anpassas till tous stilar och kommer att ge en touch av sofistikering till din outfit.

Le Coq Sportif är ett varumärke som har varit känt för sin kvalitet och expertis i över ett sekel. Med den här kepsen är du garanterad att bära en autentisk, tidlös produkt som kommer att stå sig genom tiderna.

Oavsett om du är ett långvarigt fan av varumärket eller om du upptäcker Le Coq Sportif för första gången är den här kepsen ett måste i din samling. Så vänta inte längre och låt dig förföras av kvaliteten och stilen på N°1-kepsen Le Coq Sportif EFRP 24 Comm. Unna dig själv eller ge bort den i present till någon du tycker om, elle kommer garanterat att göra succé!

Den här kepsen finns i flera olika storlekar för att passa alla huvuden och är en sann symbol föresprit sport och excellence à la française. Så gå med i Le Coq Sportif -gemenskapen och visa stolt ditt stöd för detta ikoniska varumärke med kepsen N°1 EFRP 24 Comm.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2411097
Färg insignia blå
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team France
Sortiment Jeux Olympiques 2024