T-shirt för kvinnor Le Coq Sportif Coq D'Or N°1

T-shirt för kvinnor Le Coq Sportif Coq D'Or N°1
Börjar på: 612,14 kr
Ta till dig den ikoniska stilen från det franska märket Le Coq Sportif med denna unikt designade Coq D'Or N°1 t-shirt för kvinnor!

Slut i lager

Beskrivning

T-shirt för kvinnor Le Coq Sportif Coq D'Or N°1

Dam-T-shirt Le Coq Sportif Coq D'Or N°1 är ett ikoniskt plagg från det kända franska märket Le Coq Sportif. Med sin unika och eleganta design förkroppsligar denna t-shirt perfekt varumärkets sportiga och elegantaesprit.

Tillverkad av högkvalitativa material, erbjuder denna T-shirt ultimat komfort och en mjuk känsla mot huden. Den feminina skärningen met framhäver silhuetten och ger stor rörelsefrihet.

Coq D'Or, märkets historiska symbol, syns tydligt på T-shirten och ger den en touch av stil och karaktär. Den tidlösa vita färgen gör den lätt att matcha med vilken outfit som helst, oavsett om det gäller ett sportpass eller en avslappnad dag ute på stan.

Denna dam-T-shirt från Le Coq Sportif är inte bara moderiktig, den är också miljövänlig. Den är tillverkad av ekologisk bomull, som är snäll mot miljön och din hud. Genom att välja denna T-shirt stöder du också varumärkets ansvarsfulla och hållbara värderingar.

Oavsett om du är ett sportfan eller en fashionista, är denna t-shirt från Le Coq Sportif Coq D'Or N°1 ett måste för din garderob. Dess tidlösa stil och kvalitet gör den till en hållbar produkt som kommer att följa med dig på alla dina äventyr.

Upplev det franska märkets sportiga och eleganta stil med denna t-shirt för damer Le Coq Sportif Coq D'Or N°1. Den finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer och är det perfekta valet för alla kvinnor som letar efter något trendigt, bekvämt och miljövänligt. Missa inte detta tillfälle och lägg till denna t-shirt till din samling nu.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410983
Färg marshmallow
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen