Tränare Le Coq Sportif Pro Star Lite

Tränare Le Coq Sportif Pro Star Lite

Börjar på: 1 040,64 kr

781,33 kr

-25%
Upptäck must-have-skor Le Coq Sportif Pro Star Lite, designade av det berömda franska varumärket för mode- och sportentusiaster.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 040,64 kr

781,33 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare Le Coq Sportif Pro Star Lite

Le Coq Sportif Pro Star Lite trainers är ett måste för tous mode- och sportfantaster. Designad av det berömda franska märket Le Coq Sportif, kombinerar dessa sneakers stil och komfort till perfektion.

Tillverkade av material av högsta kvalitet erbjuder Le Coq Sportif Pro Star Lite trainers obestridlig hållbarhet. Den snygga och stilrena designen gör dem till ett perfekt val för alla tillfällen, oavsett om det är ett intensivt sportpass eller en avslappnad dag på stan.

Tack vare den lätta och flexibla sulan erbjuder dessa sneakers oöverträffad komfort hela dagen. Oavsett om du springer, promenerar eller bara kopplar av kommer dina fötter alltid att vara väl stödda och skyddade.

Le Coq Sportif är känt för sitt hantverk och sin känsla för detaljer, och dessa sneakers är inget undantag. Den oklanderliga finishen och den ikoniska logotypen ger en extra touch av stil till din outfit.

Le Coq Sportif Pro Star Lite finns i en rad olika färger och är perfekta för tous smak och stil. Oavsett om du föredrar starka färger eller mer neutrala toner, kommer du säkert att hitta vad du letar efter i vårt breda urval.

Låt dig förföras av den ojämförliga kvaliteten och stilen hos Le Coq Sportif Pro Star Lite trainers. Beställ dina nu och lägg till en touch av sportig chic i din garderob.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410853
Färg optisk vit/kobolt
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Låg övre del