Tränare Le Coq Sportif R850_2

Tränare Le Coq Sportif R850_2
Börjar på: 1 101,84 kr
Upptäck den unika stilen hos sneakers Le Coq Sportif R850_2, från det kända märket Le Coq Sportif. Komfort och elegans.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 101,84 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare Le Coq Sportif R850_2

Skorna R850_2 från Le Coq Sportif är både bekväma och trendiga. Med sin moderna design och ikoniska logotyp är dessa sneakers perfekta för den stilmedvetne. De är tillverkade av högkvalitativa material och garanterar optimal komfort hela dagen.

Detaljer i slätt läder och mocka ger skorna en sofistikerad touch, medan gummisulan ger ett utmärkt grepp för optimal stabilitet. Dämpningsteknik i hälen ger stöd och stötdämpning för lätta steg.

Le Coq Sportif R850_2 sneakers är det perfekta valet för alla livsstilar. Oavsett om du är en professionell idrottsman eller en fashionista matchar dessa sneakers alla outfits. De är perfekta för avslappnade dagar på stan eller för ett träningspass på gymmet.

Förutom att de ser bra ut är de här skorna också etiska. Genom att välja Le Coq Sportif stöder du ett företag som är engagerat i att respektera miljön och sina anställda. Varumärketengage använder miljövänliga produktionsmetoder och främjar rättvisa arbetsvillkor.

Baskets Le Coq Sportif R850_2 är det perfekta valet för människor som vill kombinera stil, komfort och ett engagemang för planeten. Ta hand om dina fötter och jorden på samma gång med dessa högkvalitativa sneakers. Lägg till dem i din skosamling nu!

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410705
Färg optisk vit/varm sand
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen