Tränare Le Coq Sportif Courtset_2

Tränare Le Coq Sportif Courtset_2
Börjar på: 979,42 kr
Perfekt stil och komfort med sneakers från Le Coq Sportif Courtset_2. Ett måste från det legendariska märket.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 979,42 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare Le Coq Sportif Courtset_2

Det ikoniska franska märket Le Coq Sportif presenterar skorna Courtset_2, ett måste för alla mode- och sportfans. Dessa sneakers är inspirerade av de berömda tennisskorna från 80-talet och kombinerar elegans och komfort för en tidlös look.

Den eleganta, minimalistiska designen gör dessa sneakers till en mångsidig modell för alla tillfällen. Oavsett om det är en avkopplande dag på stan eller ett sportigt träningspass är Courtset_2 sneakers det perfekta paret.

Dessa sneakers är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder optimalt fotstöd tack vare ovandelen i syntetläder och den vadderade kragen. Yttersulan i gummi ger utmärkt grepp för en stabil känsla när du promenerar eller sportar.

Diskreta men eleganta Le Coq Sportif Courtset_2 finns i en rad klassiska färger för att matcha din personliga stil. Varumärkets emblematiska logotyp på sidan ger dessa sneakers en touch av förfining.

Med sin oöverträffade komfort och tidlösa stil är Courtset_2 sneakers en bra investering för alla kvinnor och män som letar efter ett par skor som är både praktiska och trendiga. Så lägg till dessa sneakers Le Coq Sportif till din samling redan idag.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410695
Färg klädblått/optiskt vitt
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen