Tränare Le Coq Sportif Veloce

Tränare Le Coq Sportif Veloce
Börjar på: 1 040,64 kr
Boosta din stil med Le Coq Sportif Veloce sneakers: bekväma, eleganta och tillverkade av det berömda franska märket Le Coq Sportif.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 040,64 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare Le Coq Sportif Veloce

Le Coq Sportif Veloce är det perfekta valet för idrottare som vill kombinera stil och prestanda. Skorna är designade av det berömda franska varumärket Le Coq Sportif och är både snygga och funktionella. Veloce har en modern design med en blandning av färger och material som gör dem till en riktig modeaccessoar.

Varumärket Le Coq Sportif har alltid förknippats med spetskompetens inom sport. Träningsskorna Veloce är inget undantag. De har en robust gummisula och ovandel i högkvalitativt syntetläder, vilket ger optimal stabilitet och komfort för vardagsanvändning eller under dina mest intensiva träningspass.

Förutom att se bra ut har dessa sneakers också utformats för att ge dig bästa möjliga prestanda. Innersulan i skum absorberar stötar för långvarig komfort, och den ventilerande ovandelen gör att luften kan cirkulera för att hålla fötterna svala och torra under dina sportaktiviteter.

Träningsskorna Le Coq Sportif Veloce är också mångsidiga och kan bäras vid en mängd olika tillfällen. De passar perfekt med sportkläder för ett träningspass eller en session running , men kan också bäras med en mer avslappnad look för en kväll ute med vännerna.

Titta inte längre än till Le Coq Sportif Veloce sneakers, det perfekta valet för att kombinera stil, komfort och prestanda. Med sin eleganta design och oklanderliga kvalitet kommer dessa skor snabbt att bli ett måste i din garderob. Förlita dig på det kända franska märket Le Coq Sportif för en sportig och trendig look för alla tillfällen. Beställ dina Le Coq Sportif Veloce sneakers nu och låt dig förföras av deras exceptionella kvalitet.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410688
Färg optisk vit/klänningsblå
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen