T-shirt för barn Le Coq Sportif Tri N°1

T-shirt för barn Le Coq Sportif Tri N°1
Börjar på: 367,28 kr
T-shirt för barn Le Coq Sportif Tri N°1: ett måste för unga sportfans. Designad av det kända märket Le Coq Sportif.

Slut i lager

Beskrivning

T-shirt för barn Le Coq Sportif Tri N°1

Le Coq Sportif Tri N°1 T-shirt för barn är ett måste för unga sportfans. T-shirten är designad av det kända märket Le Coq Sportif och har märkets ikoniska logotyp och siffran 1, som symboliserar strävan efter seger. Denna T-shirt är perfekt för juniorer och är både bekväm och trendig, perfekt för att följa med dem i alla deras sportaktiviteter.

T-shirten är tillverkad av kvalitetsmaterial och erbjuder optimal komfort tack vare det mjuka, lätta tyget. Barnen kommer att kunna röra sig fritt och utan begränsningar under sina matcher eller träningspass. Dessutom är logotypen och numret noggrant tryckta, vilket garanterar hållbarhet över tid.

Designen på denna T-shirt är både enkel och elegant, i pure tradition av varumärket Le Coq Sportif. De klara färgerna och subtila detaljerna gör denna T-shirt till ett riktigt modeuttalande för spirande unga idrottare. De kommer att vara stolta över att bära färgerna från sitt favoritmärke.

Oavsett om de spelar fotboll, tennis eller någon annan sport är denna T-shirt för barn från Le Coq Sportif Tri N°1 det perfekta valet. Den kommer att följa med unga idrottare på alla deras äventyr och ge dem en extra touch av stil. Så vänta inte längre, ge ditt barn denna kvalitets-T-shirt från det viktiga franska sportmärket Le Coq Sportif.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410686
Färg ny optisk vit
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior