Tränare Le Coq Sportif Astra_2

Tränare Le Coq Sportif Astra_2
Börjar på: 979,42 kr
Låt inte din stil komma i vägen, adoptera Astra_2 sneakers från Le Coq Sportif för en sportig och elegant look!
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 979,42 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare Le Coq Sportif Astra_2

Le Coq Sportif Astra_2 sneakers är ett måste för alla mode- och sportfans. Dessa skor är designade av det kända märket Le Coq Sportif och kombinerar stil och komfort för att följa dig i dina dagliga aktiviteter.

De är tillverkade av högkvalitativa material och är både lätta och slitstarka, vilket ger utmärkt stöd för foten. Den eleganta, moderna designen påAstra_2 passar bra med alla outfits, oavsett om det är för en avkopplande dag ute eller ett sportpass.

Le Coq Sportif har tänkt på varje detalj, med en tjock innersula i skum för optimal komfort och en greppvänlig yttersula i gummi för utmärkt grepp på marken. Dessutom gör EVA-tekniken i sulan dessa sneakers lätta och dämpade, för oslagbar promenadkomfort.

Le Coq Sportif Astra_2 finns i en rad olika färger och är perfekta för alla tillfällen. Oavsett om du använder dem för ett sportpass, för en promenad på stan eller för en kväll ute med vänner, kommer de säkert att följa dig med stil och elegans.

Missa inte chansen att äga dessa ikoniska sneakers från Le Coq Sportif. Lägg till dem i din garderob nu och njut av oöverträffad komfort samtidigt som du ligger i framkant när det gäller mode. Le Coq Sportif Astra_2 trainers är ett säkert val för alla som vill kombinera stil och funktionalitet i sina skor. Vänta inte - skaffa dina nu!

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410503
Färg klänning blå/ashley blå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen