Sweatshirt med dragkedja Le Coq Sportif Coq D'Or N°1

Sweatshirt med dragkedja Le Coq Sportif Coq D'Or N°1
Börjar på: 2 313,88 kr
Sweatshirt med dragkedja Le Coq Sportif Coq D'Or N°1, ett måste för sport- och modeintresserade, skapad av det berömda franska märket.

Slut i lager

Beskrivning

Sweatshirt med dragkedja Le Coq Sportif Coq D'Or N°1

Sweatshirten med dragkedja Le Coq Sportif Coq D'Or N°1 är ett måste för alla som älskar sport och stil. Denna sweatshirt är designad av det berömda franska märket Le Coq Sportif och är både bekväm och snygg.

Den eleganta, moderna designen förstärks av den berömda tupplogotypen, märkets symbol, som är broderad på framsidan. Denna subtila touch ger sweatshirten en sofistikerad touch och gör den till ett måste i alla sportgarderober.

Den här sweatshirten med dragkedja är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och slitstark. Den gör att du känner dig bekväm samtidigt som den behåller sin form och färg frånorigine tvätt efter tvätt. Perfekt för intensiva träningspass eller vardagskläder, den här sweatshirten följer med dig vart du än går.

Dragkedjan framtill gör att du kan bära den på många olika sätt, beroende på humör och väder. Du kan ha den helt uppknäppt för att skydda dig mot kyla, eller lite öppen för en avslappnad stil. Oavsett vad du föredrar kommer du alltid att vara bekväm och snygg med zip-up sweatshirt Le Coq Sportif Coq D'Or N°1.

Sweatshirten finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer och är en perfekt present till alla sportfans eller till dig själv. Lägg till en touch av klass och komfort till din garderob med Le Coq Sportif Coq D'Or N°1 sweatshirt med dragkedja. Beställ den nu och bär stolt färgerna från det ikoniska franska varumärket Le Coq Sportif.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410456
Färg mörk sammet
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen