Kort nr 3 France Olympique Paris 2024

Kort nr 3 France Olympique Paris 2024

Börjar på: 979,42 kr

778,15 kr

-21%
N°3 shorts Le Coq Sportif EFRO 24: ett måste inom sportkläder, tillverkat av det berömda franska varumärket Le Coq.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 979,42 kr

778,15 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kort nr 3 France Olympique Paris 2024

N°3-shortsen Le Coq Sportif EFRO 24 är ett måste för alla som gillar sportkläder på tous. Dessa shorts tillverkas av det berömda franska varumärket Le Coq Sportif och är den perfekta blandningen av stil och komfort för att följa med dig i alla dina sportaktiviteter.

Med sin eleganta, moderna design är dessa shorts en verklig hyllning till varumärkets arv Le Coq Sportif. Det andningsbara léger -materialet håller dig sval hela dagen, medan den smala passformen ger dig total rörelsefrihet.

EFRO 24 No. 3 Shorts Le Coq Sportif har också praktiska detaljer som ett elastiskt midjeband med dragsko för en skräddarsydd passform, plus sidofickor för att hålla småsaker säkra medan du tränar.

Oavsett om du gillar running, fitness eller bara letar efter ett par bekväma shorts för vardagsaktiviteter är det här modellen för dig. Den tidlösa stilen innebär att du kan bära den på planen såväl som i vardagen tous.

Så vänta inte längre och lägg till No. 3 Le Coq Sportif EFRO 24 Shorts i din garderob! De finns i en rad olika färger och kommer garanterat att passa tous din look och följa med dig på alla dina sportäventyr. Lita på Le Coq Sportif för att kombinera prestanda och stil med dessa must-have shorts.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410377
Färg insignia blå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team France
Sortiment Jeux Olympiques 2024