Sweatshirt med rund halsringning Le Coq Sportif Bat N°4

Sweatshirt med rund halsringning Le Coq Sportif Bat N°4
Börjar på: 918,21 kr
Visa din passion för sport med denna sweatshirt med rund halsringning Le Coq Sportif Bat N°4. Designad av det franska märket Le Coq Sportif.

Slut i lager

Beskrivning

Sweatshirt med rund halsringning Le Coq Sportif Bat N°4

Le Coq Sportif Bat N°4 sweatshirt med rund halsringning är ett måste för alla som gillar sportkläder. Denna sweatshirt är designad av det berömda franska märket Le Coq Sportif och är både snygg och bekväm, perfekt för alla tillfällen.

Sweatshirten är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder ultimat komfort tack vare sin avslappnade passform och runda hals. Den har också en fin finish och subtila detaljer som ger en touch av sofistikering till din look.

Designen på denna sweatshirt är inspirerad av sportens värld, med den berömda Le Coq Sportif-logotypen broderad på bröstet. Den har också siffran 4, en symbol för lagandaesprit och uthållighet, som också finns på France fotbollslags tröjor.

Oavsett om du är ett sportfan eller bara letar efter något bekvämt och snyggt, är Le Coq Sportif Bat N°4 sweatshirt med rund hals det perfekta valet. Den passar enkelt till alla stilar, från casual till dressad look.

Unna dig denna högkvalitativa sweatshirt nu och lägg till en touch av chic i din garderob. Missa inte chansen att äga en produkt från Le Coq Sportif, symbolen för fransk kunskap och elegans. Beställ den nu och njut av det bästa inom sportkläder.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410257
Färg n.o.m/lapis blå
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen