Polo Le Coq Sportif Essentiels N°2

Polo Le Coq Sportif Essentiels N°2
Börjar på: 734,56 kr
Upptäck polotröjan Le Coq Sportif Essentiels N°2, ett måste för en tidlös sportig stil. Tillverkad av det berömda franska varumärket.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 734,56 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Polo Le Coq Sportif Essentiels N°2

Polotröjan Le Coq Sportif Essentiels N°2 är ett måste för alla som gillar sportkläder. Polotröjan är tillverkad av det berömda franska märket Le Coq Sportif och är en perfekt förkroppsligande av fransk stil och elegans.

Denna polotröja har en elegant, tidlös design med den berömda Le Coq-logotypen och är trogen varumärkets logotypesprit. Den smala passformen och den noggranna finishen gör den både elegant och bekväm.

Polotröjan är tillverkad av högkvalitativa material och är både lätt och slitstark. Det ventilerande tyget transporterar bort fukt så att du håller dig torr och sval, även under de mest intensiva sportaktiviteterna.

Polotröjan Le Coq Sportif Essentiels N°2 är en riktig basmodell som passar perfekt till alla avslappnade outfits. Bär den med jeans för en avslappnad look look, eller med en chino för en mer elegant stil, den passar alla tillfällen.

Oavsett om du är ett sportfan eller bara letar efter en polotröja av hög kvalitet att lägga till i garderoben, kommer den här modellen att uppfylla alla dina förväntningar. Dess tidlösa stil och komfort gör den till ett plagg som du kan bära om och om igen, säsong efter säsong.

Denna polotröja finns i en rad olika färger och är ett måste för alla fans av märket Le Coq Sportif. Så vänta inte längre, lägg till den i din samling nu och gör ditt stiluttryck med elegans och enkelhet.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410246
Färg skarabé
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen