Sweatshirt med dragkedja Le Coq Sportif Saison 1 N°1

Sweatshirt med dragkedja Le Coq Sportif Saison 1 N°1
Börjar på: 1 163,06 kr
Upptäck sweatshirten med dragkedja Le Coq Sportif Saison 1 N°1, en sportig och elegant accessoar till din garderob.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 163,06 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med dragkedja Le Coq Sportif Saison 1 N°1

Le Coq Sportif Saison 1 N°1 sweatshirt med dragkedja är det perfekta sättet att lägga till en touch av sportig, elegant stil i din garderob. Sweatshirten är tillverkad av det berömda franska varumärket Le Coq Sportif och återspeglar både varumärkets arv och modernitet.

Sweatshirtens eleganta och tidlösa design gör den till ett mångsidigt val för alla tillfällen. Oavsett om du bär den för ett sportpass, en avslappnad dag ute eller en utekväll med vänner, kommer den att ge din outfit en dynamisk touch. Dragkedjan och de praktiska sidofickorna är praktiska detaljer som ger den här sweatshirten en touch av funktionalitet.

Den här sweatshirten med dragkedja är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och slitstark. Noggranna detaljer och en smal passform gör den till ett smickrande plagg för alla kroppstyper. Den ikoniska Le Coq Sportif -loggan broderad på bröstet ger tröjan en touch av stil och äkthet.

Oavsett om du är ett sportfan eller en fashionista är denna sweatshirt med dragkedja från Le Coq Sportif Saison 1 N°1 ett måste i din samling. Den är den perfekta förkroppsligandet av varumärketesprit, som kombinerar prestanda och elegans. Så lägg till detta unika plagg i din garderob redan idag.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410215
Färg blå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen