Sweatshirt med rund halsringning Le Coq Sportif Saison 1 N°1

Sweatshirt med rund halsringning Le Coq Sportif Saison 1 N°1
Börjar på: 918,21 kr
Sweatshirten med rund halsringning Le Coq Sportif Saison 1 N°1 är ett måste för alla fans av det ikoniska märket. Garanterad komfort och stil!
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 918,21 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med rund halsringning Le Coq Sportif Saison 1 N°1

Le Coq Sportif Saison 1 N°1 sweatshirt med rund halsringning är ett måste för alla fans av det ikoniska varumärket Le Coq Sportif. Denna sweatshirt är en sann hyllning till varumärkets sportarv, med en elegant, minimalistisk design som met visar upp den ikoniska Rooster-logotypen.

Sweatshirten är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och slitstark. Den klassiska runda halsen och de långa ärmarna gör den perfekt för svala höst- och vinterdagar. Du kan bära den till sportträning eller bara för att koppla av på en fest hemma.

Sweatshirtens design är inspirerad av varumärkets första säsong, med siffran 1 tydligt synlig på bröstet. Detta gör den till ett riktigt samlarobjekt för alla Le Coq Sportif-fans. Förutom sin unika stil har denna sweatshirt också en smal passform som framhäver din figur.

Oavsett om du är en hängiven idrottare eller bara letar efter något bekvämt och moderiktigt, är Le Coq Sportif Saison 1 N°1 sweatshirt med rund hals det perfekta valet. Den är mångsidig och passar för alla tillfällen, oavsett om du ska till gymmet, gå ut med vänner eller ha en avslappnad dag hemma.

Missa inte chansen att äga denna exceptionella sweatshirt från Le Coq Sportif. Lägg till den i din sportkollektion eller ge den i present till någon du tycker om. Med sin ikoniska design och överlägsna kvalitet kommer denna sweatshirt att vara ett värdefullt tillskott till din garderob. Beställ den nu och visa din kärlek till Le Coq Sportif med stolthet.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410214
Färg ny optisk vit
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen