Jogging Le Coq Sportif Saison 2 N°1

Jogging Le Coq Sportif Saison 2 N°1
Börjar på: 1 101,84 kr
Välj komfort och stil med Jogging Le Coq Sportif Saison 2 N°1, designad av det berömda märket sportswear.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 101,84 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jogging Le Coq Sportif Saison 2 N°1

Jogging Le Coq Sportif Saison 2 N°1 är ett måste för alla mode- och sportfans. Designad av det ikoniska varumärket Le Coq Sportif, denna jogging kombinerar stil och komfort för att följa dig i alla dina fysiska aktiviteter.

Denna jogging är tillverkad av material av högsta kvalitet och är både mjuk och slitstark, så att du kan känna dig bekväm hela dagen. Den smala passformen och de snygga detaljerna, som den broderade Le Coq Sportif -logotypen på sidan, gör den både modern och tidlös.

Oavsett om du arbetar på jogging, tränar på gymmet eller bara kopplar av hemma, kommer denna jogging att vara din perfekta följeslagare. Det elastiska midjebandet med dragsko ger dig perfekt passform, medan praktiska fickor håller små föremål säkert undanstoppade.

Jogging Le Coq Sportif Saison 2 N°1 finns i en elegant, tidlös svart färg som är lätt att matcha med alla dina outfits. Lägg till detta viktiga plagg i din garderob nu och njut av ojämförlig stil och absolut komfort under alla dina sportaktiviteter.

Missa inte chansen att köpa denna högkvalitativa jogging och stolt visa upp den ikoniska Le Coq Sportif -logotypen vid ditt nästa sportpass. Beställ den nu och lägg till en touch av fransk stil till dina sportkläder!

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410200
Färg skarabé
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen