Kapuschongtröja med dragkedja för kvinnor Le Coq Sportif Essentiels N°1

Kapuschongtröja med dragkedja för kvinnor Le Coq Sportif Essentiels N°1
Börjar på: 1 101,84 kr
Visa upp din sportiga och eleganta stil med denna huvtröja med dragkedja för damer Le Coq Sportif Essentiels N°1, ett måste från märket.

Slut i lager

Beskrivning

Kapuschongtröja med dragkedja för kvinnor Le Coq Sportif Essentiels N°1

Hoodien med dragkedja för damer från Le Coq Sportif Essentiels N°1 är ett måste för alla sportiga och eleganta kvinnor. Med det välkända varumärket Le Coq Sportif kombinerar denna sweatshirt stil och komfort till perfektion.

Sweatshirten är tillverkad av kvalitetsmaterial och känns mjuk och varm så snart du tar på dig den. Den smala passformen framhäver din figur samtidigt som den ger dig stor rörelsefrihet. Sweatshirten har en huva med dragkedja som skyddar mot vind och regn, och en praktisk dragkedja för enkel av- och påtagning.

Sweatshirtens minimalistiska design gör den till ett mångsidigt plagg som passar till alla dina outfits. Oavsett om det gäller ett sportpass, en promenad på stan eller en ledig dag hemma kommer denna sweatshirt att vara din perfekta allierade. Logotypen Le Coq Sportif på bröstet ger en elegant touch och visar att du gillar ett varumärke som är välkänt inom sportvärlden.

Denna huvtröja med dragkedja finns i olika storlekar för att passa alla kroppsformer och är en riktig nödvändighet för alla aktiva kvinnor. Oavsett om du är ett fan av running, yoga eller bara letar efter något bekvämt att bära på dina lediga dagar, kommer denna sweatshirt att vara din bästa partner.

Leta inte längre än Le Coq Sportif för den perfekta sweatshirten som kombinerar stil och funktionalitet. Lägg till den i din garderob nu!

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410167
Färg segerblå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva