Joggingdräkt för barn Le Coq Sportif Saison 1

Joggingdräkt för barn Le Coq Sportif Saison 1
Börjar på: 673,35 kr
Upptäck jogging Le Coq Sportif Saison 1 , perfekt för unga idrottare! Garanterad kvalitet från legendariska varumärken.

Slut i lager

Beskrivning

Joggingdräkt för barn Le Coq Sportif Saison 1

jogging Le Coq Sportif Saison 1 för barn är det perfekta plagget för att följa ditt barn i deras sportaktiviteter. Med sitt välkända varumärke Le Coq Sportif kombinerar denna jogging komfort och stil för spirande unga idrottare.

Denna jogging är tillverkad av kvalitetsmaterial och har en åtsittande, lätt passform som ger ditt barn rörelsefrihet. Det lätta tyget med andningsförmåga transporterar bort svett rapide så att ditt barn håller sig torr och bekväm under träningspassen.

Designen på denna jogging är inspirerad av märkets saison 1 Le Coq Sportif , med ljusa färger och en ikonisk logotyp broderad på benet. Ditt barn kommer att känna sig stolt över att bära detta högkvalitativa plagg, som ger dem en trendig look på och utanför planen.

Oavsett om det gäller sport eller vardagskläder kommer denna jogging Le Coq Sportif Saison 1 att vara ett måste i ditt barns garderob. Ge dem det bästa av allt med denna jogging från det välkända märket Le Coq Sportif. Beställ den nu och se ditt barn glänsa på sportplanen i stil och komfort.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410158
Färg asfalt
Färg Grå
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior