Joggingdräkt för barn Le Coq Sportif Tri N°1

Joggingdräkt för barn Le Coq Sportif Tri N°1
Börjar på: 734,56 kr
Som blivande sportentusiaster ska du välja jogging Le Coq Sportif Tri N°1. Designad av ett välkänt varumärke, är det det perfekta valet för dina unga mästare.

Slut i lager

Beskrivning

Joggingdräkt för barn Le Coq Sportif Tri N°1

jogging Le Coq Sportif Tri N°1 för barn är ett perfekt val för spirande unga idrottare. Designad av det kända märket Le Coq Sportif, denna jogging kombinerar stil och komfort för barn i alla förmågor.

Denna jogging är tillverkad av högkvalitativa material och har en bekväm passform som ger optimal rörelsefrihet. Den eleganta, moderna designen är perfekt för barn som vill ligga i framkant när det gäller mode, även när de idrottar.

jogging Le Coq Sportif Tri N°1 har också tekniska egenskaper som gör den till ett förstahandsval premier för unga idrottare. Det ventilerande tyget håller huden torr och bekväm under träningen, medan det elastiska midjebandet garanterar en perfekt passform.

Oavsett om du springer, spelar fotboll eller idrottar i skolan är denna jogging ett mångsidigt val som uppfyller förväntningarna hos de mest krävande barnen. Med den ikoniska Le Coq Sportif -logotypen broderad på benet kommer denna jogging också att ge en touch av stil till alla sportoutfits.

Ge ditt barn den komfort och stil de behöver med jogging kids Le Coq Sportif Tri N°1. Den finns i flera olika storlekar för att passa alla juniorer och är ett måste för alla sportaktiviteter. Låt inte ditt barn gå miste om denna högkvalitativa jogging från Le Coq Sportif.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410150
Färg Flygkapten
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior