Träningsjacka med dragkedja för kvinnor Le Coq Sportif N° 2

Träningsjacka med dragkedja för kvinnor Le Coq Sportif N° 2

Börjar på: 1 591,55 kr

1 370,45 kr

-14%
Träningsjackan Le Coq Sportif N° 2 med dragkedja är perfekt för aktiva kvinnor och kombinerar stil och komfort för dina träningspass.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 591,55 kr

1 370,45 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsjacka med dragkedja för kvinnor Le Coq Sportif N° 2

Upptäck den helt nya träningsjackan med dragkedja för damer från Le Coq Sportif, N° 2. Denna jacka är speciellt utformad för kvinnor som gillar att träna och kombinerar stil och funktionalitet för att följa dig genom alla dina träningspass.

Med sin eleganta, feminina design är denna träningsjacka ett verkligt måste för alla idrottande kvinnor. Den ikoniska Le Coq Sportif -loggan är diskret broderad på bröstet, vilket ger plagget en känsla av äkthet och kvalitet.

Jackan är tillverkad av högkvalitativa material och är både lätt och slitstark, vilket ger optimal komfort och hållbarhet. Det ventilerande tyget transporterar bort fukt så att du håller dig torr under de mest intensiva träningspassen.

Den heltäckande dragkedjan gör att du enkelt kan justera ventilationen efter dina behov, medan sidofickorna med dragkedja ger praktiskt förvaringsutrymme för småsaker. Jackans smala passform framhäver din figur samtidigt som den ger dig total rörelsefrihet.

Oavsett om du håller på med running, fitness eller någon annan träningssport kommer denna Le Coq Sportif N° 2 träningsjacka att vara din perfekta partner. Dess mångsidiga, moderna stil kommer också att hålla dig sällskap i dina dagliga aktiviteter.

Missa inte chansen att köpa denna träningsjacka med dragkedja för damer från Le Coq Sportif. Beställ den nu och lägg till en touch av stil och prestanda till din sportgarderob.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410142
Färg insignia blå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen