T-shirt för kvinnor n°3 France Olympique Paris 2024

T-shirt för kvinnor n°3 France Olympique Paris 2024

Börjar på: 428,50 kr

354,30 kr

-17%
Gör ett stilfullt statement med N°3 T-shirt för damer Le Coq Sportif EFRO 24, ett måste för aktiva och sportiga kvinnor från Le Coq Sportif.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,50 kr

354,30 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt för kvinnor n°3 France Olympique Paris 2024

N°3 T-shirt för damer Le Coq Sportif EFRO 24 är ett måste för alla aktiva och sportiga kvinnor. Tillverkad av det kända märket Le Coq Sportif, kombinerar denna T-shirt stil och komfort för att följa dig i alla dina aktiviteter.

Designen på denna t-shirt är både enkel och elegant, med märkets ikoniska tupplogotyp på bröstet. Det feminina snittet framhäver din figur utan att göra avkall på komforten tack vare det lätta tyget som andas.

Oavsett om du sportar, promenerar i stan eller kopplar av hemma kommer den här T-shirten att vara din bästa allierade. Det högkvalitativa tyget garanterar hållbarhet, även efter upprepade tvättar.

N°3 T-shirt för damer Le Coq Sportif EFRO 24 finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer. Du kan kombinera den med tous dina favoritstrumpor för att skapa avslappnade eller mer eleganta outfits, beroende på tillfälle.

Förutom att den här T-shirten är praktisk och bekväm är den också en symbol för den sportigaesprit och kvaliteten hos varumärket Le Coq Sportif. Så tveka inte att lägga till den i din garderob för att få en trendig och sportig look för alla tillfällen!

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410063
Färg insignia blå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Team France
Sortiment Jeux Olympiques 2024