Sweatshirt med rund halsringning France Olympique Paris 2024

Sweatshirt med rund halsringning France Olympique Paris 2024

Börjar på: 1 346,70 kr

1 060,71 kr

-21%
N°1 EFRO 24 sweatshirt från Le Coq Sportif är ett måste från det ikoniska franska varumärket, designat med förstklassiga material.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 346,70 kr

1 060,71 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med rund halsringning France Olympique Paris 2024

N°1 sweatshirt Le Coq Sportif EFRO 24 är ett måste från det ikoniska franska märket Le Coq Sportif. Denna sweatshirt är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder oöverträffad komfort och hållbarhet.

Med sin klassiska, eleganta design är denna sweatshirt både tidlös och modern. Märkets karakteristiska tupplogotyp är vackert broderad på bröstet och ger en touch av stil till detta plagg. Den finns i en rad olika storlekar för att passa alla kroppsformer.

Den här sweatshirten är inte bara snygg, den är också funktionell. Den är utformad för att hålla dig varm och torr, samtidigt som den låter huden andas. Oavsett om du bär den till sport eller fritid, kommer den att vara din perfekta allierade.

Le Coq Sportif N°1 är ett varumärke som är känt för sitt kvalitetsengagemang och sin franska know-how. N°1 sweatshirt Le Coq Sportif EFRO 24 är inget undantag. Den är tillverkad med omsorg i märkets verkstäder på France, vilket garanterar utmärkt kvalitet och etisk produktion.

Denna sweatshirt är också ett utmärkt val som present. Dess tidlösa stil kommer säkert att tilltala tous mode- och sportfans. Ge den till en nära anhörig eller till dig själv för att ge din garderob en touch av chic.

Kort sagt, N°1 sweatshirt Le Coq Sportif EFRO 24 är den perfekta förkroppsligandet av varumärketesprit: kvalitet, elegans och funktionalitet. Lägg till den i din kollektion nu och njut av dess komfort och stil för alla dina dagliga aktiviteter. Lita på Le Coq Sportif för det allra bästa inom franskt hantverk.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410049
Färg insignia blå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team France
Sortiment Jeux Olympiques 2024