Jersey nr 7 Le Coq Sportif

Jersey nr 7 Le Coq Sportif

Börjar på: 734,56 kr

557,41 kr

-24%
N°7-tröjan Le Coq Sportif är det självklara valet för spelare på toppnivå som vill prestera på court tennisbanan.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 734,56 kr

557,41 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jersey nr 7 Le Coq Sportif

N°7 tenniströja från Le Coq Sportif är ett måste för tennisfans på tous. Den här skjortan är speciellt utformad för spelare på toppnivå och kombinerar komfort och prestanda.

Skjortan är tillverkad av högkvalitativa material och är både léger och andningsbar, vilket håller dig sval under dina mest intensiva matcher. Den smala passformen följer kroppens konturer för optimal komfort.

Varumärket Le Coq Sportif, som är känt för sin kunskap och sitt idrottsarv, har lagt all sin expertis i designen av den här tröjan. Siffran 7, en symbol för perfektion och excellens, är stolt broderad på framsidan av tröjan och ger en touch av elegans och stil till din tennisoutfit.

Oavsett om du är amatör eller professionell spelare är den här tröjan ett måste i din sportgarderob. Den kommer att hjälpa dig att nå dina mål tack vare sina tekniska egenskaper och eleganta design.

Dessutom, genom att bära N°7-tröjan från Le Coq Sportif, kommer du att gå med i gemenskapen av tennisfans som har valt detta kända varumärke för sin sportutrustning. Visa ditt engagemang för varumärket genom att stolt bära den här tröjan under dina träningspass och tävlingar.

Missa inte möjligheten att äga denna unika tenniströja. Beställ nu och gör dig redo att möta dina motståndare med stil och självförtroende. No. 7-tröjan från Le Coq Sportif är ett obestridligt val för tennisfans på tous.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2320140
Färg klänning blå/ny optisk vit
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen