T-shirt för barn Hummel Graphic Dash

T-shirt för barn Hummel Graphic Dash

Börjar på: 305,46 kr

288,69 kr

-5%
Ge ditt barn en touch av sportig stil med denna T-shirt för barn Hummel Graphic Dash, designad av det kända märket Hummel.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 305,46 kr

288,69 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt för barn Hummel Graphic Dash

T-shirt för barn Hummel Graphic Dash är ett måste för alla unga sportfans. Med sin moderna, dynamiska design är denna T-shirt perfekt för barn som vill vara moderiktiga men ändå bekväma.

Tillverkad av det kända märket Hummel, känt för sina kvalitetsprodukter och engagemang för sport, är denna T-shirt speciellt utformad för juniorer. Oavsett om du spelar fotboll, cyklar eller bara kopplar av med vännerna är denna T-shirt perfekt för alla aktiviteter.

Barn-T-shirten Hummel Graphic Dash finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer. Det mjuka tyget som andas garanterar optimal komfort hela dagen. Tack vare den avslappnade passformen kan barnen dessutom röra sig fritt utan att känna sig trångbodda eller besvärade.

Den djärva, färgglada grafiska designen ger denna T-shirt en touch av stil. Med den ikoniska Hummel -logotypen på bröstet kan barnen visa sitt stöd för sitt favoritmärke på ett modernt sätt.

Denna T-shirt för barn från Hummel Graphic Dash är inte bara snygg, den är också hållbar. Den är tillverkad av kvalitetsmaterial och kommer att klara även de mest hektiska av ditt barns äventyr.

Oavsett om det gäller skola, fritid eller sport är Hummel Graphic Dash T-shirt ett perfekt val för alla ungdomar. Ge ditt barn ett bekvämt, trendigt och högkvalitativt plagg med denna T-shirt från Hummel. Beställ den nu och låt ditt barn göra ett stänk med sin nya T-shirt.

Mer information

Varumärke Hummel
Tillverkarens SKU 226656-7026
Färg blå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior